Premis Memòria en l'educació



El passat 26 d'octubre es va dur a terme l'entrega dels premis de la diputació "Memòria en l'educació", on el nostre projecte "Anarquisme i lluita sindical dins i fora del País Valencià (1936-2021)" va ser guardonat amb el primer premi.

Un grup de professores i professors va anar en representació del nostre centre, sent la nostra companya i professora de filosofia Glòria Llorens l'encarregada de recollir el guardó i de dir unes paraules en nom de totes les persones que han creat i participat en el projecte.

Al seu discurs va parlar del projecte i de les accions que es van realitzar al nostre centre, però sobretot va parlar de la importància de l'aprenentatge i de com aprenent a escoltar, a mirar i a crear també aprenem a conéixer i reconéixer, a no oblidar a tornar el seu esperit i dignitat a totes les persones represaliades pel feixisme.


 Glòria llorens recollint el guardó.



Per la nostra part sols ens queda reconéixer la molt bona qualitat de la resta de projectes presentats al concurs i donar les gràcies a totes les entitats i persones que han fet possible aquest projecte amb la seua participació i col·laboració per dur-lo a terme.
 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Exposició "Memòria de la Retirada 1939", de Paco Collado

Ruta històrica per la València anarcosindicalista amb l'IES Jaume II el Just de Tavernes de la Valldigna

Ruta per la València anarcosindicalista